fbpx

A Rocksuli böngészés közben is védi adataidat. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat! Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk a jobb műkődésért!

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak! Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely - Szentegyháza

Önkéntesség, Önkéntes Klub

A Rocksulinak és a Más-Mozaik Szociokulturális Egyesületnek mindig szerves része volt az önkéntes munka. Mára már a működésünk teljes létét áthatja az önkéntesen végrehajtott tevékenységek és az önkéntesekkel való együttműködés.

Az önkéntes munka mindig egy új dimenziót nyitott a Rocksuli életében. Jól járt vele a szervezet, mert olyan ötletek kerültek be a mindennapokba, amelyek táplálták ezt a szociokulturális létet. És jól járt vele természetesen az önkéntes is, hiszen megvalósíthatta ötleteit, vállalt feladataival tapasztalatot szerezhetett, megismerhette saját önmagát különböző szituációkon keresztül.

A 2000-es évek tájékán az önkéntes munka kiscsoportokba szerveződve kezdett működni, önálló programokat, koncerteket szervezve. 2009-ben a Rocksuli Önkéntes Klub elnyerte az év Ifjúsági Mintaprojektje díjat.

2011 után a változó oktatási törvények miatt az Iskolai Közösségi Szolgálat bevezetése után számtalan fiatal töltötte és tölti is az előírt kötelező önkéntes munkát. Nagy örömünkre sokan a kötelező órák kigyűjtése után is segítik a Rocksuli munkáját.

Ha szeretnél Te is a Rocksuli önkéntesek csapatához tartozni, keress minket bizalommal.