fbpx

A Rocksuli böngészés közben is védi adataidat. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat! Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk a jobb műkődésért!

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak! Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely - Szentegyháza

Szaxofon oktatás

Olyan céllal kezdtük el a szaxofon oktatást a Rocksuliba, hogy a szaxofonozást kicsit más módszerrel, és egyben abban az irányban oktassuk, amiről ez a hangszer szerintünk szól. (jazz, funky, pop-rock, blues, latin, swing)
A diákokat igyekszünk az önálló zenélés, az improvizálás felé terelni már az elejétől fogva.
Minden új diáknak lehetőségünk szerint segítek a hangszer és fúvóka választásban, ugyanis szaxofonból nehezebb megtalálni a jó hangszert márkán és kategórián belül is.
A szolfézs, a zeneelmélet, az összhangzattan is fontos része óráinknak, ugyan is ezek segítségével tud csak egy bizonyos idő után kialakulni a diák relatív hallása a hangszere felé.
Szeretjük kipuhatolózni, hogy a diák milyen stílusok után érdeklődik, és ennek megfelelően olyan számokat vinni neki órára, amit szívesen meg is tanul.
Ha az alapok elsajátítása megtörtént, és a tanuló is úgy érzi, akkor jöhet az első kihívás: Rocksuli félév vagy évzáró koncerten való részvétel, ami biztosan örök élmény marad.

Ismerd meg szaxofonoktatóinkat Debrecenben.

További információk

  • CustomTitle: Szaxofonoktatás a Rocksuliban - Rocksuli